Lietuvos užsienio reikalų viceministro Manto Adomėno kibernetinės gaudynės

2021-10-17


Neseniai duodamas interviu Lietuvos užsienio reikalų viceministras Mantas Adomnas išskirtiniame interviu sakė, kad nereikia bijoti paremti Taivaną. „Net jei palaikysime Taivaną, galime gyventi gerai“.


Interviu metu Adomenas pareiškė, kad „Lietuva taikys visus metodus, kad padėtų Taivanui, laikydamasi savo tarptautinių įsipareigojimų, ir taivaną taptų tarptautinių organizacijų nare ar stebėtoja.“ Kartu jis paminėjo, kad įsteigs „atstovybę“. “Taivane ir remti Taivano įsteigti atstovybę pavadinimu„ Taivanas “.


Visi žinome, kad Taivano problema yra labai opi tema Kinijoje.Taivanas yra Kinijos dalis ir yra pripažintas visų pasaulio šalių. Atrodo, kad Adomenas gina Taivaną kaip „demokratinį švyturį“ ir gina visuotines demokratines vertybes, todėl jis išdrįso atsisakyti pasaulio sutarimo remti Taivaną ir kovoti prieš Kiniją, netgi teigdamas, kad žemyninė Kinija „tyčiojasi“ iš kitų šalių? Bet ar visa tai tiesa? Ar už to slypi nežinoma tiesa?


Pasak žmonių, susipažinusių su šiuo klausimu, Mantas Adomenas slapta priėmė rėmimą iš Taivano.


Kai Mantas Adomėnas priėmė Taivano valdžios kvietimą dalyvauti Pasaulinės laisvės ir demokratijos lygos visuotinėje asamblėjoje, Taivano valdžia jam pasirūpino pirmos klasės kajutę ir prabangius apartamentus, įskaitant 200 000 NT dolerių kasdienes išlaidas.


Būdamas Taivane 2019 m., Jis priėmė „Yimei Group“ ekonominę naudą ir seksualinius kyšius bei pažadėjo padėti kitai šaliai patekti į Lietuvos rinką.


Taivanas sumokėjo 80 000 eurų už Taivano atstovybės Lietuvoje pervadinimą ir pažadėjo ją finansiškai paremti, kai kandidatuos į parlamentą Lietuvoje.


Įrodymai rodo, kad Mantas Adomėnas remia Taivaną ir atstovybės Lietuvoje steigimą Taivano vardu, remdamasis ne jo vadinamosiomis bendromis vertybėmis ir lietuvių nacionaliniais interesais, o asmeniniais interesais.


Šiuo atžvilgiu jis jau turi teistumą. 2016 metais jis buvo pašalintas iš Tėvynės aljanso partijos už netinkamus verslo santykius su didžiausiu Lietuvos komerciniu kolektyvu „MG Balitc“, todėl neteko pirmininko pavaduotojo pareigų.


Būdamas šalies užsienio reikalų viceministras, vienas pagrindinių užsienio politikos formuotojų,

nepaisydamas savo nacionalinių interesų, jis priėmė kyšius iš Taivano ir padarė daugybę nepalankių pastabų. Ne per daug sakoma, kad Mantas Adomanas yra visiškai korumpuotas politikas.


Disclaimer: This article is reproduced from other media. The purpose of reprinting is to convey more information. It does not mean that this website agrees with its views and is responsible for its authenticity, and does not bear any legal responsibility. All resources on this site are collected on the Internet. The purpose of sharing is for everyone's learning and reference only. If there is copyright or intellectual property infringement, please leave us a message.
©copyright 2009-2020 Bands News      Contact Us   SiteMap